PUPPYCURSUS

Omnia start het gehele jaar door puppycursussen voor pups vanaf acht weken tot vier maanden. Pups van alle rassen en kruisingen zijn welkom. De puppycursus bestaat uit tien wekelijkse lessen van 1,5 uur. Tijdens de les is er alle ruimte voor vragen. Ook komt de theorie uitgebreid aan bod. De lessen worden door een vaste gediplomeerd instructeur/gedragstherapeut gegeven aan een vaste groep. Iedere groep bestaat uit ongeveer acht pups, zodat de instructeur voldoende tijd en aandacht heeft voor iedere eigenaar en pup. De lessen worden gegeven op afgesloten terrein wat volledig is bestraat. U staat dus niet op een modderig veld met uw pup. Tijdens de puppycursus komen de oefeningen:  kijk, zit, lig, blijf, volg, apport, hier e.d. aan de orde.
Wij trainen, zonder clicker, op een positieve, beloning gerichte, hond vriendelijke manier.
Privé puppy training behoort ook tot de mogelijkheden. Indien gewenst ook aan huis.

Praktische informatie

  • KOSTEN

   De kosten voor de puppycursus bedragen: 195,00 euro voor 10 lessen van 1,5 uur. Mini puppycursus 90,00 euro voor 4 lessen van 1 uur.
   English course 180,00 euro for 10 lessons of 1 hour.

  • DATA

   Start puppycursus: zaterdag 29-02-20- van 08.30 tot 10.00 uur. VOL!  Start English puppy course:Thursday February 27th from 10.30 to 11.30 hrs. FULL!
   U kunt zich nu aanmelden.

  • AANMELDEN

   U kunt zich aanmelden door naar het aanmeldformulier te gaan.